Himmellyset

Klik her for at redigere underoverskriften.


AROMA-TOUCH BEHANDLING


Jeg tilbyder nu også at give dig en dejlig Aroma-Touch behandling.Det er en stor glæde for mig, at kunne præsentere dig for endnu en behandlingsform her i Himmellyset.


Nu kan du også få en vidunderlig Aroma-Touch behandling af mig.


Måske ved du ikke helt hvad det er, men det vigtigste for dig at vide er, at den kan gøre rigtigt meget for dig og dit velbefindende.  Selvom det nok skal prøves, vil jeg kort beskrive det for dig her.


Aroma-Touch terapi foregår ved, at jeg påfører 8 særligt udvalgte olier til dig, i en bestemt rækkefølge fra nakken over ryggen til fødderne. Det er ikke massage, men blid terapi, hvor det er olierne gør arbejdet.


Olierne jeg bruger er 100% rene olier, fri fra pesticider, kemikalier og andre tilsætningsstoffer. Kort sagt de reneste og fineste æteriske olier - kvalitetsolier af absolut højeste klasse.


De er meget koncentrerede, og virker cirka 50-70 gange stærkere end urter, så det er en oplevelse alene at mærke dem på kroppen, og gennem dine øvrige sanser.


Ved Aroma-Touch terapien påføres olierne din krops medianer, og stofferne optages gennem huden, og virkningen forbliver i kroppen i op til 3 dage, og derved opnås de mange gode virkninger for dig.

En Aroma-Touch behandling er således både healende, lindrende og ja, kort sagt well-ness når det er allerbedst.


De enkelte olier har alle forskellige egenskaber, og er naturens eget medicinskab, men det kan jeg fortælle dig meget mere om, når du kommer og får en behandling.


Udover at behandlingen er behagelig, så virker den også positivt for mange ting. Behandlingen er reducerende på stress, styrker kroppens immunforsvar, beroliger, har en afslappende effekt på både muskler og krop.


Men meget mere end det…


Behandlingen støtter også luftvejene og bedrer blodcirkulationen i kroppen. Den har en lindrende effekt på betændelsestilstande og modvirker infektioner.


Men først som sidst, er det velvære og nydelse af højeste klasse.


Kan du slet ikke vente, så book en tid hos mig til en oplevelse du sent vil glemme.


Du kan også høre meget mere om de olier jeg anvender, og hvad de i øvrigt kan bruges til, og endda købe nogle med hjem til eget brug. Klik på den blå knap herunder, og læs mere om hvordan.


Jeg glæder mig til at møde dig, og give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.


                                                                                                                       Anette