Himmellyset

Klik her for at redigere underoverskriften.

Mit navn er Anette Nicolaisen, jeg er 46 år, gift og har 3 børn hvor den yngste på 15 år lige nu går på efterskole.

Jeg har altid haft en god intuition og været særlig senitiv. Jeg fandt først ud af jeg var særlig sentitiv i 2013 og det gav mig mange svar på hvorfor jeg har haft så svært et liv og aldrig følt jeg blev forstået. 


Jeg har siden taget forskellige uddannelser for at finde mig selv og for at hjælpe andre så de hurtigere kan komme i kontakt med dem selv. Jeg ved hvor svært det er at svæve rundt i andres energier og være totalt drænet for energi. Det er rigtig vigtigt at lære at beskytte sig selv mod andres energier og være fyldt op af sin egen energi.


Du kender sikkert godt det, at du går glad ud af døren og 10 minutter efter er du trist og træt og du tænker hvad skete der lige der? Tit er det fordi vi er gået ind i andres energifelter. Derfor er det vigtigt at lære at beskytte sit eget energi felt.


Jeg har taget kursus i det at være særlig sensitiv og uddannelse i healing og clairvoyance/mediumskab og er nu i gang med uddannelser som regressionsterapeut og husrensningkursus hos Susie Liv Flavenkrone i Hedehusene.

Jeg er også uddannet af Dr. Eric Pearl i Prag som Reconnective Healing Foundational Practitioner. Der står meget om den healing på første side.


Mit ønske som behandler er at hjælpe dig til at komme tilbage i dig selv og blive den du selv ønsker at være.

Som fritidsjob sælger jeg Tupperware. Det gør jeg fordi jeg syntes det er gode produkter, fordi jeg elsker at snakke med mennesker og fordi der er et godt socialt netværk. så hvis du ønsker at holde et party er du også velkommen til at kontakte mig for det.


Kærlig hilsen

Anette