SJÆLSLÆSNING - SOUL REALIGNMENT

 

 

Kort fortalt er en Soul Realignment en læsning af sin sjæls blueprint. Altså din sjæls oprindelige udtryk.

Gennem livet - eller livene - oplever vi møder med mennesker af alle mulige slags. Vi skaber relationer der virker karmisk over flere liv.

Vi indgår kontrakter, aftaler, handler, begrænsninger, giver hinanden løfter. Ja, for at kunne drage en nyttig viden af dette, på det tidspunkt det skete.

Det gav nok mening på det tidspunkt hvor en sådan karmisk "aftale" er indgået.

Vi glemmer blot, at vi tager det med os, liv efter liv, og også til nulivet, hvor et begrænsende løfte vi måske indgik mange inkarnationer tidligere, ikke på nogen måde længere giver mening.

Tværtimod, så virker de som usynlige begrænsninger der hæmmer os i vores udvikling.

Alt hvad vi har oplevet, har givet os en karmisk indsigt. En læring der gav mening på det tidspunkt det skete.

Vi vil ikke fjerne denne læring, for den var og er vigtig for os, i vores udvikling. Men vi fjerner de negative energier der er forbundet med denne karma, ja, altså det du skulle bruge dengang for at kunne lære, og komme videre.

Soul Realignment er kort sagt en læsning af dine begrænsende energier, og en frigørelse fra den negative karma der er forbundet er forbundet med at have dem. Din sjæls akasha arkiv, vil blive opdateret, og alle veje der ikke er i overensstemmelse med genoprettelse af din sjæls blueprint, vil blive opløst, til dig og alle de væsener dette måtte påvirkes højeste og bedste.

 

 

 • Du kommer til at kende dine medfødte styrker. og de gaver du har med dig på sjælsplan.
 • Du lærer hvordan du modtager mere livsenergi og derved kan skabe mere af det, du gerne vil uden karmiske begrænsninger.
 • Du lærer hvilke mønstre og situationer nedsætter din energi.
 • Du kommer i balance med dig selv, og lever i fuld overensstemmelse med din sjæls guddommelige udtryk.
 • Du får lettere ved at træffe valg, i fuld harmoni med dit oprindelige blueprint.
 • Du får clearet blokeringer og begrænsninger fra nuværende og tidligere liv.
 • Du får et nyt vitaliserende energi flow fra den guddommelige kilde.
 • Dit potentiale for at ændre dig på et dybt plan, fortsætter jo mere du lærer din sjæls oprindelige udtryk at kende, og får åbnet 100% for din rene vitale energi.

 

Dine tidligere valg og aftale blokerer din udvikling i dit nuværende liv.

Du har brug for den læring der var forbundet med de karmiske valg du, og dine tidligere sjæle indgik.

Den bevarer du, men du får fjerne de negative energier der stadig har sat sig i dig, og hindrer den rene gudsenergi at komme igennem til dig, og styrke dig.

Du ved, at du har brug for Soul realignment, når:

 • Du oplever at de samme mønstre igen og igen spænder ben for dig.
 • Du har virkelig arbejdet med dig selv, på alle mulige måder, men alligevel ikke har kunnet trænge til bunds i forhold til dine blokeringer.
 • Du har en indbygget længsel mod at kunne leve i større harmoni med dig selv.

 

Kan du sige ja til de fleste af disse udsagn, er en sjælslæsning og clearing af dine blokeringer noget for dig.

 Jeg tilbyder et forløb over 6 måneder.

 

Du vil modtage

➡️En Soul Realignment session, som er en læsning i Akasha Arkivet

➡️En clearing af din bolig fra Akasha arkivet.

➡️En livs situations læsning.

➡️En læsning du selv vælger fra Akasha arkivet. Du vil modtage oplysninger og vejledning så du får den læsning du har brug for.

➡️ En fælles chakra healing den første onsdag i hver måned kl 20. Kan blive rykket hvis der opstår noget så jeg ikke kan den dag.

 

Hvad er en soul Realignment?

 

Det er en læsning i Akasha arkivet hvor jeg finder ud af hvem din sjæl er og hvordan du kan komme tilbage til det som din sjæl og du udvikler dig bedst muligt. 🔥

 

Jeg finder også de blokeringer som holder dig tilbage fra at være i alignment med din sjæl.

 

Det der sker når du har fået en Soul Realignment er at du finder en indre ro og en viden om hvilke tiltag du skal tage for at være den du oprindelig er. ✨

 

Da vi alle har levet flere liv har vi fået blokeringer med fra tidligere liv som vi forsætter i dette liv og det kan gøre at vi ikke helt føler os tilpas i dette liv og ikke føler vi rykker os og har den indre glæde.

Du kæmper måske med ikke at være tryg i et forhold, har svært ved at passe ind på dit arbejde,  i relationer eller ikke ved hvilken vej du skal gå. Jeg finder de liv hvor blokeringerne sider og fjerner dem sammen med dig. ✨

 

Soul Realignmenten giver dig en viden på hvad din sjæl kalder på og når blokeringerne fjernes kan du mærke du står stærkere i dig selv og kan mærke hvilken vej du gerne vil gå.

 

Vi køber også ind på tankeformer. Disse tankeforme bliver også fjernet under en Soul Realignment.

 

Du vil opleve efter at vi har fjernet tankeformer som f.eks kan være selvkritik, jeg er ikke god nok, andre er bedre end mig, jeg når aldrig mine mål osv. Vil du opleve at disse tanker forsvinder og der kommer en lethed i dig. Du begynder at få en tro på dig selv. 🔥

 

Det der overraskede mig ved Soul Realignment er også at vi har guider som vi har hyret til at hjælpe os i nogle situationer  og da vi hyrede dem var de positive fordi de hjælper os, problemet er bare at de forsætter med det program hvor de hjælper og da vi er færdige med den problemstilling bliver det en negativ guide da de hjælper os med at blive i det problem. 🌟

 

En bolig clearing er rigtig godt da du ændre din vibration efter en Soul Realignment og det er vigtigt at din bolig og din vibration er et match. En bolig kan være fyldt med tankeformer, energier og jordbundne sjæle. Du vil opleve at din bolig bliver et roligt og rart sted.❤️

 

En Livs situations læsning er en læsning i Akasha arkivet som hjælper dig med at se hvorfor du har siddet fast i blokeringer fra både tidligere liv og dette liv. Hvilke tankemønstre har du købt ind på og som holder dig fast. Alt dette vil blive clearet.

 

Er du klar til at leve i alignment med din sjæl?🔥

 

Ønsker du at komme hjem i dig selv og mærke dig selv på en ny måde tilbyder jeg dette forløb til kun 10.000 kr. plus moms. ❤️

Værdi 20.000 kr. 🌺

 

Hvis du føler det giver mening for dig tilbyder jeg dig 15 minutters samtale før du cormitter dig til forløbet  ❤️

 

Lyder forløbet som noget du kunne være interesseret i?

 

Kærlig hilsen Anette