Velkommen til Himmellyset

Anette Nicolaisen - Din guide til personlig vækst og succes

Tilbud til kun 899 kr.

 

Kære dig som er nysgerrig på hvad Soul Realignment er, tilbyder jeg dig en lille smagsprøve

 

Hvad er Sjælens blueprint oversat?  Hvordan er sjælen oprindelig skabt?

 

Ud af 8 energicentre, har sjælen et primært energicenter. Hvert energicenter har forskellige egenskaber og gaver.

Ud over det har sjælen en sjælsgruppe som også rummer egenskaber og gaver.

 

Det betyder at de gaver og egenskaber der ligger i dit primære energicenter og sjælsgruppe viser hvordan din sjæl er opbygget og det, du inderst inde gerne vil. Når du kender alle gaverne og egenskaberne vil du kunne mærke hvordan du skal træffe de rigtige valg så du er i alignment med din sjæl. Du vil kunne forstå dig selv bedre og vide hvordan du kan træffe valg.

 

Hvorfor lever du ikke bare ud fra din sjæl? Det gør du ikke fordi du igennem tiderne ikke har haft mulighed for at gøre det. Du lærte at leve efter et samfund og dets normer og regler og de familietraditioner som var var bygget op på deres regler.

 

Som jeg siger til mine klienter: Hvis du levede for 200 år siden og din far var bager lå det i kortene, at du også skulle du også være bager”. Du skulle gifte dig og få børn osv. Du havde måske et helt andet ønske om at hjælpe mennesker men det blev afslået fordi du skulle være bager osv. Derfor blev der truffet beslutninger som ikke er eller var i alignment med din sjæl.

 

Afhængig af hvor mange liv du har levet, kan du være kommet meget lagt væk fra din sjæls blueprint. De fleste kan dog godt genkende det jeg fortæller men kan alligevel have svært ved at træffe valg ud fra deres sjæl.

 

Når du kender din sjæls blueprint vil du opleve det bliver nemmere at være dig og du vil få en større forståelse af dig selv.

Alle mennesker har ifølge Soul Realignment op til 6 guider som hjælper dig i hverdagen. 

Mit tilbud til dig er, at jeg finder dit primære energicenter og sjælsgruppe. Derud over tilbyder jeg dig svar på 2 spørgsmål som du ønsker svar på fra dine guider. Dette får du til en pris på kun kr. 899,- (normalpris kr. 1.500,-).

Hvordan kan Soul Realignment hjælpe dig?

Frigivelse af mønstre

Soul Realignment vil hjælpe dig med at frigøre dig fra negative mønstre, der begrænser din personlige vækst.

Personlig vækst

Gennem sessionerne vil du opleve en dyb personlig vækst og udvikling, der åbner op for nye muligheder.

Øget succes

Ved at frigøre dig fra begrænsende energier, vil du kunne opnå øget succes i både dit personlige og professionelle liv.

Vil du frigøre dig fra begrænsninger og opnå succes?

Kontakt Anette Nicolaisen hos Himmellyset i Fensmark ved Næstved for at starte din rejse mod personlig vækst og succes i dag. Behandlingen foregår online, så du skal ikke selv komme til mig fysisk.