Himmellyset

Klik her for at redigere underoverskriften.

SUNDHEDSMESSE

4.maj 2019, Kl 10.00 - 17.00
Det gamle Rådhus i Rønnede


Herunder en kort præsentation af de behandlere du kan møde på messen. 


Anette Nicolaisen, Leder af Himmellyset, healing
Maya Fridan, Clairvoyant
Moorggan Gersdorf, Mental Coach
Viviane Aslaug Divine, Spirituel rådgiver
Mia Gade, It Works
Mari-Ann Kielsen Pedersen, Billedkunstner
Søren H. Nicolaisen, Regressionsguide
Kristina Rahbek Pfeiffer, Stop madspil, sunde fødevarer -Tupperware 
Elisabeth Lundstedt, Kostvejleder
June Hørslev Dijkhuizen. doTERRA Olier
Maj Friis, Astrolog
Anja Hiljander, Blindtegning/Håndlæsning
Dorte Brighton 
Birgitte Nielsen, Tarotlæser
Kit Yndal Hampmark, krystaller og stenAnette Nicolaisen, Spirituel vejleder og leder af Himmellyset

Mit navn er Anette Nicolaisen, jeg er født i 1971 år, gift og har 1 hjemmeboende barn.

Jeg har altid haft en god intuition og været særlig sensitiv. Jeg fandt først ud af jeg var særlig sensitiv i 2013 og det gav mig mange svar på hvorfor jeg har haft så svært et liv og aldrig følt jeg blev forstået. 


Mit ønske som behandler er at hjælpe dig til selv at komme tilbage til den du selv ønsker at være. Den seneste tid er jeg begyndt at interessere mig for unge med angst og sociale problemer. Her kan healing bidrage med at hjælpe dem tilbage på rette spor. Jeg lærer både børn og forældre om det at være særligt sensitiv, og giver dem redskaber til at klare hverdagen.


Det der betyder mest for mig er, at gøre mennesket helt så de kan opnå deres fulde potentiale, og stå i deres eget lys. Det ser jeg som min vigtigste opgave.


Kærlig hilsen

Anette

Maya Fridan
Clairvoyant

Maya vil fortælle om, hvordan det er at arbejde som clairvoyant og hvordan du selv kan bruge dine psykiske evner / intuition.

Hvordan fornemmer du, hvordan ser du, hvordan ”lytter du”? Hvordan lærer man at omsætte det til budskaber – og hvor kommer de fra?

Hun vil samtidig illustrere klarsyn på udvalgte publikummer, hvor alle fremmødte typisk også vil kunne hente inspiration til ens eget liv gennem budskaberne.


Maya er leder af ”Maya Fridans Clairvoyanceskole”, har udgivet bogen ”Maya Fridan er clairvoyant – er du”, har deltaget i flere tv-udsendelser og har arbejdet med clairvoyancen siden 1997.


Moorggan Gersdorff
Mental coach

Jeg er Mental coach og udøver af bevidsthedsmedicin. Desuden er jeg spirituel lærer, kursusleder og foredragsholder med over 30 års erfaring i branchen som professionel hypnotisør, coach, underviser og behandler.
Efter et uheld i 1986, udviklede jeg en bevidst form for klarsyn og højere sanseopfattelse, blandt andet evnen til at se de energier der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand. Desuden har jeg såkaldte "varme hænder!

Viviane Aslaug Divine, Divine Soul

Du er den vigtigste i DIT Liv


Hvorfor er du her på Jorden?

Hvad er din opgave?

Er du stresset fordi du har travlt med andre menneskers opgaver?

Få svaret i en sjæleprofil.

Jeg er Viviane Aslaug Divine.

Spirituel Rådgiver, Clairvoyant livs-analytiker. Mentor og Manifestations-coach. Ekspert i anvendelse af universets love.


Jeg glæder mig til at kunne hjælpe netop dig, med at finde dit mål og formål med din inkarnation, samt at hjælpe dig med at få manifesteret dine drømme, så de bliver til virkelighed.

Mari-Ann Kielsen Pedersen

Vi vil lave skitser med fortolkning af disse på messen, hvor man har mulighed for at få malet et billede af skitsen med en kanalisering efterfølgende hvis man ønsker dette. Prisen er den samme som sjæls billederne. Prisen for skitsen vil blive trukket fra hvis man vil bestille et maleri. (lidt om hvad vi vil lave på messen) Lidt om os Min mand og jeg begyndte at samarbejde om at lave sjæls engle billeder. John kigger på profilbilled af den person som skal have malet billedet. Han laver en skitse ud fra dette og jeg Formidler disse energier ned på lærredet via farver og udtryk. Det var ren tilfældigt at vi begyndte dette samarbejde, da John begyndte at få klare billeder ned hvor jeg fik farve indstrømningen . Det er lidt svært at forklare , da det bare sker

Mia Gade, It Works

Mere info om Mia og It Works følger snarest...

Søren H. Nicolaisen, Regressionsguide

Jeg har taget en uddannelse som regressionsguide, oplært af Michael Agerholm efter Rud Grants principper, der igen er afledt af englænderen Bryan Jameisons filosofi og eksperimenter. 
For mig giver det stor mening, og det giver mig en stor glæde at kunne hjælpe folk til en dybere forståelse af, hvorfor de er her, og måske netop  bøvler med et helt bestemt problem eller mønster, de ikke kan forstå udspringet til. 

Kristina Rahbæk Pfeiffer
Tuppereware

Jeg er 41 år, gift og mor til 2 dejlige drenge.
Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med Tupperware i ca 1,5 år.

Jeg har kendt til Tupperware hele mit liv, men først i 2017 blev jeg en del af Tupperware familien.
Jeg takkede ja til jobbet som konsulent, da jeg synes Tupperwares produkter er helt fantastiske og pga deres fokus på miljøet.

Tupperware er for mig nytænkning, miljøbevidsthed og bæredygtighed.

• Vidste du, at 1 million engangsflasker i plastik købes pr. minut i verden?

• Når du bruger Tupperwares EcoPure-flaske, betyder det at 270 engangsflasker ikke vil blive brugt på vores jord.

• Vidste du, at der er produceret 9 milliarder tons plast siden plastik kom i 1950'erne? Mængden af ​​plast, der produceres årligt, vejer omtrent lige så meget som hele jordens befolkning sammen.

• Tupperware's produkter produceres til brug igen og igen.... og igen!

• Vidste du, at vi bruger omkring 2 millioner engangsposer pr. minut i verden?
• Vidste du, at der er mere mikroplast i vores have end det er stjerner på mælkevejen?

• Tupperware reducerer plastikaffald ved at skabe nye produkter af genbrugsplast, der returneres til fabrikkerne.

• 1/3 af al mad kasseres. Med Tupperware's produkter reducerer vi madaffald, fordi Tupperware's produkter holder fødevarer friske længere

Det er derfor jeg elsker Tupperware.

Elisabeth Lundstedt
Sund med EliLun

Jeg hedder Elisabeth er 40 år gammel og bor ved Haslev. I maj bliver jeg færdig som kostvejleder og jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med at blive sund. Jeg er aktiv fitnessinstruktør og derfor har jeg også stor interesse i at hjælpe dig i gang med at dyrke motion så du synes at det er sjovt at få sved på panden. Kort sagt så handler det om naturlig kost og sjov motion.

Maj Friis
astrolog

Jeg har lagt horoskoper i 20 år og har undervist i astrologi i snart 10 år.

Astrologien bruger jeg til at give klienter og kursister adgang til en større livskvalitet. Med astrologien kan vi lære os selv og vores muligheder bedre at kende.

Jeg er uddannet diplomastrolog fra IC Instituttet og har taget en coachuddannelse og en 4-årig træneruddannelse.

På messen giver jeg et foredrag om astrologi. Emnet er: Hvad er et horoskop? Og hvad fortæller horoskopet om vores livskvalitet? Der er også mulighed for at få en mini-tolkning af dit horoskop på messen.

June Hørslev Dijkhuizen
doTERRA/Flora June Essential Oils

Kom og prøv de rene æteriske olier. Vi afholder hver uge, flere steder, en række små undervisningsmoduler hvor man kan dufte og mærke virkningen af disse terapeutiske “gaver fra naturen” der vil også være opskrifter og smagsprøver m.m. på de mange muligheder der er til at leve en sund og naturlig livsstil.  Jeg underviser også i Japansk facelifting, Aromaterapi m.m. Kom og duft til disse fantastiske rene olier fra doTERRA.

Anja Hijander, Håndlæser/Coach m.m.

Min mand Thomas og jeg laver mange ting. Håndlæsning, blind tegning , Tarot oplæg og div andre kort oplæg incl spillekort oplæg , krop sind og ånd , coach, den røde tråd,healing,dyrekominakitation , urter, drømmetydning, Thomas laver NLP og  massage healing.
Kom og lad mig se hvad jeg kan give dig af gode svar.

Dorte Brighton, clairvoyant medie og salg af englekort

Her er lidt om mig.

Jeg er en kvinde på 49 år, som bor i Ruds Vedby med mand og børn.
Jeg er selvstændig alternativ behandler og coach. 
Har klinik i Ruds Vedby.
I klinikken er også Brighton alternative skole.
På messen står jeg som clairvoyant og medie samt salg af englekort.

Ud over det er jeg spirituel body balance behandler , BARS behandler, healer , terapeut og laver rejser tilbage i dine tidligere liv.

Birgitte Nielsen, tarotkort

Lidt om mig jeg er født sensitiv og har gennem mit liv til nu først 50, udviklet større og større evne til at forstå de beskeder jeg får fra universet.jeg er særlig god til at sætte ord på de følelser og ubalancer du har svært ved. Afdøde viser sig ofte af udseende og ofte får jeg en følelse eller smerte de er gået bort af, sådan at du kan genkende dem.

Laila Lytken

Laila Lytken, vil møde dig på messen den 4 maj i Rønnede Med klang healing, vil du mærke, de blide vibrationer og give dine celler nyt liv. Et nyt velbehag for kroppen. Vores fødder skal bære os resten af vores liv, og med skøn fod og ben massage, får kroppen en dejlig oplevelse. Glæder mig til at møde dig.